Christmas Tune


Kedves látogató! :] Te most egy különleges oldalon jársz. Remélem a lap hangulata magáért beszél, és kezded kapizsgálni, hogy hol jársz. Ha mégsem lenne világos, akkor elárulom, hogy az oldal fő témája a karácsony! Nézz csak körül bátran! Sok-sok dolgot találsz itt, és mind-mind a karácsonyhoz köthető. Olvass, barkácsolj, és legfőképpen szórakozz jól! Készüljünk együtt a Szeretet Ünnepére! :)


Portálcím: Christmas Tune
Szerkesztő: Nicol
Designer: Nicol
Nyitás: 2010. november 06.
Ajánlott böngésző: Google Chrome
Host: G-Portál

Szerkesztő, a Karácsonyról>>

 
Updates
Frissítések

Zenék
2011.11.01.

Újranyitás!
2011.10.30.

 

 
Szavazás
Idén mekkora hangsúlyt fektetsz a karácsonyra való felkészülésre?

Alaposan föl fogok készülni!
Kidíszítek ezt-azt
Nem szándékozok különösebben felkészülni rá
Nem tudom...
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Linkek

Kreatív Karácsony
Karácsonyfa
Karácsony
Fehér Karácsony
Barbi karácsonyi oldala
MerryXmas

 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Üvegmatrica sablonok
Üvegmatrica sablonok : HópihékKéptárak: Súgó

Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!

 
 

 
Karácsony


Karácsonykor Jézus Krisztus születését ünnepeljük. Mára már családi vonatkozású, a szeretetet, az összetartást és az ajándékozást foglalja magába. Minden év december 25-én tartják szinte világszerte. Ezt megelőzi december 24., azaz Szenteste. Hagyományosan ekkor állítják és díszítik föl a karácsonyfákat. Majd ezután következik az ajándékozás családias hangulattal fűszerezve. A karácsony az év egyik legszebb, leghangulatosabb ünnepe. Készüljünk föl együtt rá!

 
Karácsonyváró


Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony!

 
CHAT

 
NÉPESSÉG
Indulás: 2010-04-17
 
izé
Tartalom
 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?